Св. Архангел Михаил 11/14

Характеристики
Характеристики

Михаил се явява Архангела на Първия лъч - лъча на защитата ,на вярата на волята на Бог. Той - е княз на Архангелите и на Ангелските Сомни, Защитник на вярата, Ангел на Освобождението. За Архангел Михаил говори и апостол Йоан в книгата "Откровение", разказвайки , че именно Михаил е низвергнал дявола и неговите ангели от Небесата на земята.

 

Отдавна ние знаем , че падналите ангели са приели въплъщение и , това че враговете на Иисус живеят в света на формите. Именно Архангел Михаил и легионите на сините мълнии,служещи с него, защитават децата на Бог от врага - от Антихриста.

 

Архангел Михаил и неговите легиони, облечени в могъщественни сини доспехи, със щитове и мечове на синия пламък, ежедневно слизат в астралния план. Там те освобождават тези, които са слезнали от екрана на живота и не са способни да се издигнат в по високите октави на служения и в обителите на Владиците.

  

Празнува се на:

8 ноември – Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Радивой, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле, Ханка

 

Можете да прочетете още за Св. Архангел Михаил на: http://bit.ly/2hpa0Cg

 

        Характеристики:

  • Размери: 11 x 14 х 1.7 см
  • Техника на изработка - темпера и пигмент с гума арабика или яйчна темпера;
  • Тип дърво - липа, круша, слива или др. плодни дръвчета.
  • Произведение на майстор Пламен Малинов
  • Произведено в България
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!