Доставка

Доставката се извършва с наложен платеж чрез "СПИДИ АД" до посочен от КУПУВАЧА адрес или офис на куриера. Срокът на доставката варира, но в най-общия случай e обикновено 1-3 работни дни. Избраните от КУПУВАЧА стоки се изпращат по куриер от понеделник до петък, като през почивните дни не се обработват заявки.

Възможно е изпращането на стоки по куриер, различен от "СПИДИ АД" в случаите, когато няма офис на "СПИДИ АД" в населеното място, зададено от КУПУВАЧА. В този случай на цената на доставката не е фиксирана, а се определя според тарифите на избрания куриер, различен от Спиди.

 

Цената на доставката на нашите продукти е фиксирана на:

4.00 лв. до офис на куриерска фирма "Спиди"

5.00 лв. до адрес с куриерска фирма "Спиди"*

9.00 лв. до адрес на територията на Гърция/Румъния

 

*Цената от 5.00 лв. до адрес важи само при икономична доставка (в рамките на 2 работни дни). При желание за експресна доставка (1 работен ден), се заплаща допълнителна сума от 2.00 лв. "Антико.БГ" ЕООД не носи отговорност за забавяне на пратки по вина на куриерската фирма, с която се извършват доставките.

 

ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 80 ЛВ. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ С КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ. БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ВАЖИ ПРИ ИЗПРАЩАНЕ ДО ОФИС НА СПИДИ ИЛИ ДО АДРЕС ИКОНОМИЧНО (2 РАБОТНИ ДНИ).

ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 100 ЛВ. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА И ДО АДРЕС НА ТЕТИРОТИЯТА НА ГЪРЦИЯ/РУМЪНИЯ.