-->
Доставка

Доставката се извършва с наложен платеж чрез "СПИДИ АД" до посочен от КУПУВАЧА адрес или офис на куриера. Срокът на доставката варира, но в най-общия случай e обикновено 1-3 работни дни. Избраните от КУПУВАЧА стоки се изпращат по куриер от понеделник до петък, като през почивните дни не се обработват заявки. Възможно е изпращането на стоки по куриер, различен от "СПИДИ АД", при положение, че КУПУВАЧЪТ изрично посочи предпочетен от него куриер за доставката на дадена стока, използвайки данните, предоставени в секция "Контакти" на уебсайта. В този случай цената на доставката не е фиксирана, а се определя според тарифите на избрания куриер, различен от Спиди.

 

Цената на доставката на нашите продукти е фиксирана на:

4.00 лв. до офис на куриерска фирма "Спиди"

5.00 лв. до адрес с куриерска фирма "Спиди"*

 

*Цената от 5.00 лв. до адрес важи само при икономична доставка (в рамките на 2 работни дни). При желание за експресна доставка (1 работен ден), се заплаща допълнителна сума от 2.00 лв. "Антико.БГ" не носи отговорност за забавяне на пратки по вина на куриерската фирма, с която се извършват доставките.

 

ЗА ПОРЪЧКИ ЗА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 80 ЛВ. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА С КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ. БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ВАЖИ ПРИ ИЗПРАЩАНЕ ДО ОФИС НА СПИДИ ИЛИ ДО АДРЕС ИКОНОМИЧНО (2 РАБОТНИ ДНИ).