Комплект - Мариам - 14К Злато

  • Кат. номер: 7160
+ -
850,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

 

Мариам е видоизменена форма на древноеврейското име Мария, което означава любима. Името Мариам се среща многократно както в Стария, така и в Новия Завет преди дори да бъде спомената Дева Мария.

 

Мариам е символ на надеждността. Свързва се с човек, който винаги реагира адекватно на ситуацията, който се наслаждава на заслужена власт, дори в младите си години. Това е човек, на когото винаги може да се разчита.

 

БИЖУТО СЕ ИЗРАБОТВА ЕДИНСТВЕНО ПО ПОРЪЧКА, СЛЕД ПРЕВЕЖДАНЕ НА 50% АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ. ДОСТАВКАТА НА ТОВА БИЖУ Е БЕЗПЛАТНА. БИЖУТО ИДВА В КРАСИВА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ ОТ ДЪРВО, ИЗРИСУВАНА С ПИРОГРАФ.

 

ТОВА ЗЛАТНО БИЖУ СЕ ИЗРАБОТВА ОТ БИЖУТЕРИЯ "ПАЛАДИУМ" ОТ 14к/585 ЗЛАТО. Бижутерия “Паладиум” е основана през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Вдъхновен от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество, до този момент непознати на българския пазар, младият бижутер отваря своята първа работилница в Пловдив. Успехът не закъснява и само за няколко години Паладиум се превръща в една от водещите и обичани марки в България, а бижутата им стават неразделна част от гардероба на редица известни личности. Паладиум носят всяка година и участничките в най-големия конкурс за красота в България – Мис България. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Работи се само с благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни.

       

     Характеристики:

  • Диаметър на висулка и обеци: 20 mm
  • Грамаж на висулка: 3.22 g
  • Грамаж на обеци: 6.32 g
  • Злато 14к/585
  • Изящна подаръчна кутия от дърво с пирографски орнаменти - изработена в България
  • Произведено в България от бижутерия "Паладиум"

     Грамажът може да варира +/- 0.4 g

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!