-->

Медальон - Косара - Блясък

  • Кат. номер: 3700
+ -
115,00 лв. 90,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики

Дъщеря на българския цар Самуил (990-995). В историческите документи се посочват двете й имена, Теодора – Косара. Приема се, че второто й име Теодора (божи дар) като християнски вариант на българското Косара. Друга етимология на името предполага, че произлиза от езика на скитите и носи значение „бял, блестящ сняг“.

 

Част от тълкуванията на буквите в това име символизират: издръжливост, проницателност, потайност, както и стремеж към власт, постоянен стремеж на човека към усъвършенстване и самореализация, решителност, висока работоспособност, умение правилно да се анализира ситуацията.

 

Това бижу се патинира ръчно след неговата изработка, за да се направи шевицата по-ефектна. Идва заедно със силиконова връзка за колие, като би могло да се комбинира и със сребърен синджир.

 

Бижутата на "Токаш" се правят изцяло от фирмата - от рисунката, през проектирането и опитните серии, до полирането. Контролирането на всеки процес, всички материали, всеки дребен детайл от производствения цикъл, дава възможност на бижутерията да предостави високо качество при крайните си продукти.

 

В случай, че бижуто не е налично, изработката понякога отнема 15-20 работни дни.

 

       

     Характеристики:

  • Диаметър на висулка: 5см
  • Грамаж на висулка: 8.30 гр.
  • Силиконово колие
  • Сребро Проба 925
  • Произведено в България от бижутерия "Токаш"