Медальон - Ахинора - Сила

  • Кат. номер: 3698
+ -
85,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Можем само да се възхитим на творческите способности на писателят Н. Райнов, който в своя разказ за Аспарух нарича съпругата му с името Ахинора, означаващо "дъх на теменуга".

 

Жените с това име са много решителни и упорити. Те залагат в живота на своите собствени сили, желание да спечелят престиж, тенденция да бъдат независими в живота. Притежават качества като вътрешна сила, остър критичен ум, желание за духовно и физическо здраве, трудолюбие и упорита работа.

 

Това бижу се патинира ръчно след неговата изработка, за да се направи шевицата по-ефектна. Идва заедно със силиконова връзка за колие, като би могло да се комбинира и със сребърен синджир.

 

Бижутата на "Токаш" се правят изцяло от фирмата - от рисунката, през проектирането и опитните серии, до полирането. Контролирането на всеки процес, всички материали, всеки дребен детайл от производствения цикъл, дава възможност на бижутерията да предостави високо качество при крайните си продукти.

 

В случай, че бижуто не е налично, изработката понякога отнема 15 - 20 работни дни.

 

ДОСТАВКАТА НА ТОВА БИЖУ Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА СПИДИ ИЛИ С ИКОНОМИЧЕН ПЛАН ДО АДРЕС. ДОСТАВКАТА НА ТОВА БИЖУ Е БЕЗПЛАТНА ДО АДРЕС НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГЪРЦИЯ/РУМЪНИЯ. 

 

      

     Характеристики:

  • Размер на висулка: 1.6 х 3 см.
  • Грамаж на висулка: 8.30 гр.
  • Силиконово колие
  • Сребро Проба 925
  • Произведено в България от бижутерия "Токаш"

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!