Майсторски Ловен Нож - Наследство

  • Марка: Нож
589,00 лв. 530,10 лв.
Ръчно изработен продукт от България       
 

 

За нож "Наследство"
  • Френска неръждаема стомана, T5MOS, HRC 55 -57 HRC
  • Обща дължина: 270 mm
  • Дължина на острие: 130 mm
  • Дебелина на острие: 4 mm
  • Ширина на острие: 30 mm
  • Материал на дръжката: орех, инкрустиран със сребро
  • Калъф от телешки бланк
  • Ръчно изработено в Карлово, България

 

НОЖОВЕТЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ САМО ПО ПОРЪЧКА (ОКОЛО 4 СЕДМИЦИ) СЛЕД 50% АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ. ДОСТАВКАТА НА ТОЗИ НОЖ Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА СПИДИ.

За изработката

 

Ножът е ръчно изработен в гр. Карлово от майсторите Христо и Павел Неделеви, членове на Задругата на майсторите на народни заняти. Двамата са редовни участници са в изложби на хладни оръжия из цяла България. През 2013 г. Христо и Павел участват в двусериен документален проект на ТВ+ за традициите на българското ножарство през вековете.

 

Гравюрата по острието се прави с помощта на щихели. Освен от месинг, мечата глава може да се изработи от сребро или злато. Ножът идва с калъф от телешки бланк, както и със сертификат за автентичност от майстора.

 

За вдъхновението

 

От инкрустираната със сребро орехова дръжка до елегантното гравирано острие, този нож е изработен, за да носи радост със своята красота и прецизност. Нека издържливостта на това острие подтикне притежателя си към размисъл относно земните му дела и наследството, което остава след себе си. Нека притежателят на този нож цени красотата на природата и да живее в хармония с нея.

Доставка

ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ:
ИЗПРАЩАМЕ ВСЯКА ПРАТКА С ОПЦИЯ "ПРЕГЛЕД/ТЕСТ НА МЯСТО" И ВРЪЩАНЕ ЗА НАША СМЕТКА!

Цената на доставката на нашите продукти е фиксирана на:

4.50 лв. до офис на куриерска фирма "Спиди"
7.50 лв. до адрес с куриерска фирма "Спиди.

ЗА ПОРЪЧКИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 89 ЛВ. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ С КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ.

ДОСТАВКА ЗА ЧУЖБИНА:
Предлагаме доставка на достъпни цени до следните европейски държави благодарение на партньорството ни с EUShipments by InOut :
 
Германия, Австрия, Италия, Франция, Испания, Нидерландия, Дания, Белгия, Финландия, Швеция, Португалия, Малта, Люксембург, Литва, Латвия, Естония, Кипър, Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния !
 
Цената на доставката до избраната от Вас държава се изчислява автоматично преди завършването на поръчката Ви. Срокът за доставка обикновено е между 2-6 работни дни.

Подобни съкровища

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!