Съкровищница за спомени

  • Марка: Уникат
+ -
290,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

 

 

Проектът

Представяме Ви един проект на нашия графичнен дизайнер и художник, Гергина Гюлева, автор на комплект "Прабългарски календар".

 

Какво е Съкровищницата за спомени?

Това е съкровено и сигурно място за съхранение на предмети, свързани с важните моменти от живота на Вашите деца като: родилния им акт; кичурче коса от кръщенето им; първото им млечно зъбче, което всяка майка помни като мил и вълнуващ момент; първите им рисунки и първия подарък за мама и татко; ученическите им дипломи; грамоти и медали от ученически олимпиади и спортни състезания и т.н.

 

Материалите

За израборката на кутията се използва масивно дърво (лиственица), а за всеки персонализиран елемент (като знака на капака) - патинирана шперплатова плоскост, заедно с плоча от метално фолио.

 

Дизайн на кутията

Дизайнът на кутията е предвиден така, че да може да се гравира с изображение и текст по Ваше желание. По избор, разделителите на дъното на кутията могат да бъдат премахнати. Като допълнение, можете да изберете, дали да използвате покритие от естествена кожа, за по-добро съхранение.

 

Кутията се изработва по поръчка, след превеждане на 50% авансово плащане по банков път. Доставката на този продукт е безплатна до офис на Спиди АД.

 

       

      Характеристики:

  • Размери на кутията: 33 х 24 х 7.8 см
  • Възможност за покритие от естествена кожа
  • Материал: дърво (лиственица)
  • Ръчно изработено в България

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!