За нас

За нас
Ние сме група ентусиасти, обединени от страстта си по българската история, фолклор и култура. Поемаме на пътешествия до различни кътчета на България, за да се срещаме с български занаятчии, които все още поддържат живи нашите традиции… А после споделяме с Вас откритите съкровища!
 
Така през януари 2017 година се появи и нашата малка съкровищница – онлайн магазин, предлагащ само български подаръци - внимателно подбрани съкровища, които разказват истории. Наши. Български. Някои от тях открихме на традиционните панаири на занаятите в Пловдив, други забелязахме на крайпътна сергия за български грънци в Троян, трети ни смаяха при посещението ни на фолклорните събори в Рожен и Копривщица или при разходки в Габрово и Трявна.
 
Съкровищницата постепенно се обогати с различни ръчно изработени творения - бележници с дървени корици и подаръчни комплекти, изящни бижута от сребро и злато, майсторски ловни ножове, кожени портфейли с шевица и много, много други... Всички в стила на българската етнография и история!
 
Постепенно започнахме да работим и по амбициозни проекти, в които си сътрудничат майстори от всички краища на България, за да създадат изцяло нови и оригинални творения, чиято стойност ще нараства с годините.
 
И така, нашата мечта се осъществи благодарение на Вас, нашите верни клиенти и приятели!
 
За нас би било чест, ако всеки път, когато искате да зарадвате себе си и или любимите си хора, се сещате за нашите съковища! Екипът ни е на Ваше разположение на тел. 0889/655 505 и info@antikobg.com седем дни в седмицата, а съкровищата ни доставяме из цялата страна.
 
От екипа на ANTIKO.BG 25.01.2017 г.